Case Inteligente

Sistemul Merten KNX pentru case inteligente, produs de Schneider Electric, si pus la dispozitie de EETim, imbina cu succes o instalatie electrica clasica cu avantajele electronicii, telecomunicatiilor si tehnologiei IT, rezultand astfel o integrare perfecta a celor mai diverse aplicatii pentru domeniul rezidential (HVAC, comanda iluminat, comanda jaluzele, antiefractie si TVCI, control acces, etc).

Schenider Electric este un nume de referinta in domeniul productiei de materiale electrice profesionale si ofera solutii de top pentru automatizarile de case si cladiri. Sistemul Merten pentru case si cladiri inteligente, foloseste tehnologia KNX/EIB ca protocol de comunicatie intre dispozitivele sistemului. Astfel este posibila crearea de scenarii personalizate din cele mai complexe, conferind unicitate caminului dumneavoastra.

Serviciile oferite de EETim pentru sporirea confortului Dumneavoastra in ceea ce priveste casa inteligenta se rezuma la:

  • Consultanta, proiectare, executie de la solutii simple de case inteligente, instalatii electrice inteligente, pana la solutii complexe de automatizari a cladirilor;
  • Montarea echipamentelor de automatizare;
  • Training pentru utilizatorul final;
  • Programarea sistemului conform scenariilor recomandate de utilizatorul final.

Documentatie