Monitorizare consumuri energie electrica

Sistemele noastre ofera posibilitatea cunoasterii si urmaririi pe calculator a consumurilor de energie electrica, gaz, apa; vizualizam totodata consumurile pe sectii, centre de cost, linii de productie, utilaje, etc.

Calculam si afisam facturile pe calculator, consultam retroactiv situatia de consum a energiei pe orice perioada.

Oferim posibilitatea negocierii unui contract avantajos cu furnizorii de energie, evitarea penalizarilor din partea furnizorului de energie precum si posibilitati de analiza a calitatii energiei electrice.

EETim recomanda pachetul de programe Monitor Wizard 2.0, realizat de TimTeh, pentru preluarea diverselor valori de la aparate si senzori de masura amplasati pe teren.Sistemul accepta diverse tipuri de conexiuni, permitand crearea unei retele cu elemente si protocoale diverse de masura. Vizualizarea datelor static (rapoarte) si dinamic (vizualizare in timp real) se face in Microsoft Excel.Datele sunt exportate de sistemul de masura si prin reteaua de calculatoare la care este conectata aplicatia Monitor Wizard, permitand astfel vizualizarea acestora pe mai multe PC-uri simultan, pe masura ce ele sunt achizitionate din sitemul de masura si senzori.

Pachetul Monitor Wizard 2.0 cuprinde urmatoarele aplicatii:

  • Monitor Wizard - aplicatie de tip server , ce ruleaza neintrerupt si asigura colectarea valorilor din sistemul de masura si senzori
  • XConnector - aplicatie de tip client ce asigura importarea datelor deja stocate in fisiere preconfigurate de tip Microsoft Excel si adaugarea de date la aceste fisiere in timp real pe masura ce acestea sunt achizitionate de Monitor Wizard.
  • ConfiguratorEx - aplicatie utilitara ce serveste la configurarea sistemului pe care il monitorizeaza Monitor Wizard si la configurarea datelor ce vor fi exportate si prelucrate de catre XConnector.

Documentatie