Cuptor uscare – Cabina de vopsire

Cuptor uscare – Cabina de vopsire

Societatea EETim S.A. asigura proiectarea automatizarii, realizarea si implementarea softurilor pentru automatul programabil, afisor si SCADA pentru PC, executia dulapurilor, testarea echipamentelor inainte de livrare, livrarea, monatrea si realizarea cablarii, testarea instalatiei in fabrica, punerea in functiune si instruirea personalului pentru operarea in SCADA, pentru “Cuptor uscare – Cabina de vopsire”.

detalii »

Instalatie “Neutralizare Ape Reziduale”

Instalatie “Neutralizare Ape Reziduale”

Societatea EETim S.A. asigura proiectarea automatizarii, realizarea si implementarea softurilor pentru automatul programabil, afisor si SCADA pentru PC, executia dulapurilor, testarea echipamentelor inainte de livrare, livrarea, monatrea si realizarea cablarii, testarea instalatiei in fabrica, punerea in functiune si instruirea personalului pentru operarea in SCADA, pentru Instalatie de “Neutralizare Ape Reziduale”.

detalii »

Instalatie “Siloz Cereale”

Instalatie “Siloz Cereale”
Societatea EETim S.A. asigura proiectarea automatizarii, realizarea si implementarea softurilor pentru automatul programabil, afisor si SCADA pentru PC, executia dulapurilor, testarea echipamentelor inainte de livrare, livrarea, monatrea si realizarea cablarii, testarea instalatiei in fabrica, punerea in functiune si instruirea personalului pentru operarea in SCADA, pentru Instalatie de “Siloz Cereale”.